DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KALİTE, KALİTELİ DÜŞÜNCE İLE BAŞLAR

Son Güncelleme :

16 Şubat 2017 - 15:14

/ kez okundu.
KALİTE, KALİTELİ DÜŞÜNCE İLE  BAŞLAR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Cesur Sürücü Kursu müdürü Mustafa Kır İlimiz Dulkadiroğlu ve Oniki Şubat İlçelerinde şubeleri ile birlikte faaliyetini sürdüren Özel Cesur Motorlu  Taşıt  Sürücüleri  Kurslarımız “KALİTE, KALİTELİ DÜŞÜNCE İLE  BAŞLAR.” düsturu ile 21 yıldır Kahramanmaraş halkına hizmet etmektedir.

1996 yılında  açılan kursumuzdan şubeleri ile birlikte 17.000 den fazla kişi bizden aldığı eğitimle sürücü belgesi sahibi olmuştur.

Güler yüzlü, bilgili ve branşlarında uzman kadromuz sayesinde teorik sınav sonuçlarımız % 80 seviyelerindedir. 2016 yılında uygulamaya konulan yönetmelik  doğrultusunda direksiyon sınavlarında başarısı  % 55’in altına düşen kurslara soruşturma açılacağı belirtilmiş, ancak; kursumuzun direksiyon sınavlarındaki başarısı her zaman % 55’in üzerinde olduğundan herhangi bir soruşturmaya maruz  kalmamıştır. Bu konuda soruşturma geçirmeyen nadir kurslardan  biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ayrıca kursiyerlerimizin korkularını yenmeleri  ve kendilerine güvenlerini  sağlamak amacıyla önce kursumuza ait olan direksiyon eğitim alanında, ardından akan trafikteki  eğitimlerini de vererek kursiyerlerimizin güvenli  araç  kullanmalarını sağlıyoruz. Bunun da  yukarıda belirttiğimiz  % 55’lik dilime takılmamamızdaki  en büyük faktörlerden biri olduğu kanaatindeyim.

Kursumuzun ana hedefi,  adaylara gerek teorik, gerekse pratik anlamda en iyi eğitimi vererek trafik canavarını yok etmektir. Bu amaca uygun olarak, Trafik, İlkyardım, Araç Tekniği  ve Direksiyon Eğitimleri branşında uzman öğreticiler tarafından verilerek, müşteri memnuniyeti her zaman ön planda  tutulmaktadır.
Eğitim kalitemizi her geçen gün artırmak ve şehrimizdeki trafik eğitimi ve bilincine faydalı olabilmek açısından tüm kurslar birbirleri ile koordineli çalışmakta ve biz de hiç birini rakip değil çalışma arkadaşlarımız olarak görmekteyiz.Bu dayanışma çerçevesinde sürücü eğitimin artırılması için olmazsa olmazımız teferruatlı ve uluslararası düzey de dizayn edilmiş direksiyon eğitim pistimizdir.Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde, Kahramanmaraş Sürücü Kursları Derneğimizin girişimleri ile belediye proğramınadahil edilen eğitim pistimizin belediyemiz tarafından bir an önce yapılarak şehrimizin hizmetine verilmesini istiyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.