DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramansarayspor Belediyespor’a “dur” dedi

Son Güncelleme :

22 Nisan 2015 - 13:34

/ kez okundu.
Kahramansarayspor Belediyespor’a “dur” dedi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramansarayspor Belediyespor’a “dur” dedi

 

Kahramansarayspor, U16 Liginde yıllardır Kahramanmaraş Amatör Kümeler’de bir çok başarılara imza atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bu  saltanatına son verdi.

 

Kahramanmaraş Amatör Kümelerin çeşitli kategorilerinde mücadele eden Kahramansarayspor oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Geçtiğimiz sezon liglere katılmaya başlayan ve 2. Amatör Küme’de şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve 1. Amatör Küme’nin kapısından dönenen Kahramansarayspor bu sezon hem büyüklerde hemde diğer alt liglerde ışı sıkı tutuyor.

  1. Amatör Küme’de ligde oynadığı 4 maçı farklı skorlarla kazanarak 1. Amatör Küme’ye göz kırpan Kahramansarayspor, Cumartesi günü Belediye Sahasında Belediyespor’un U16 takımı ile karşı karşıya geldi.

2 sezondan bu yana  U16 kategorisinde bütün maçlarını kazanan ve şampiyonluğa adeta abone olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Kahramansarayspor, Belediyespor’un bu gidişatına dur dedi.

Güçlü rakibi karşısında çok iyi bir futbol oynayan ve 90 dakika sonuna kadar futbol disiplininden hiçbir zaman taviz vermeyen Kahramansarayspor’lu futbolcular karşılaşmanın her iki yarısında bulduğu gollerle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bu ligde artık bende varım dedi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Kahramansarayspor Kulüp Başkanı Yahya Canlı,  Lige çok iyi hazırlandıklarını ve bunun semeresini de maçta gördüklerini belirterek, “Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Amatör Küme’lerde yeni bir takım olduklarını buna rağmen liglerde var olduklarını rakiplerine gösterdiklerini belirten Canlı, kısa sürede gelen başarıların tesadüfü olmadığını söyledi.

İlk defa geçen sezon liglere katıldıklarını belirten Canlı, Bilinçli, programlı, ne yapmak istediğini bilen futbolcularla çok iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını, bunun sonucunda da başarının geldiğini söyledi.

 

Gecesini gündüzüne katarak Kahramansarayspor’un başarısı için Antrönerler Ömer Gök, Metin Celil Bican, Murat Hurç, ve Ramazan Kayadibi ile  çalıştıklarını ifade eden Canlı, bizin hedefimiz ahlaklı ve dürüst futbolcular yetiştirmek bunun ışığını da  görüyoruz, önümüzdeki yıllarda Kahramansarayspor futbolcu fabrikası olacaktır”  dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.