DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞTAN URFAYA ÇIKARTMA

Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 10:44

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞTAN URFAYA ÇIKARTMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Peygamberler şehri, Şanlıurfa’nın televizyonu Kanal Urfa’nın 9. Yılında 4.sü düzenlenen “İz Bırakanlar” adlı ödül törenine katılmak üzere İlçe Belediye Başkanları, ilçe teşkilatları ile birlikte Şanlıurafa’ya gitti.Ziyaretlerine ilk olarak Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü İl teşkilat binasında bir araya gelerek başladırlar.

Ziyaret daha sonra heyet ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret ederek devam etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftci ve Gurup adına Pazarcık belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdağ basın açıklaması gerçekleştirdi. Gerçekleştiren basın açıklamasın da Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Öncelikle Şanlıurfa Belediye Başkanımız Nihat Çiftci’ye ve Kahramanmaraş’tan gelen ilçe belediye başkanlarımıza ve ilçe teşkilatlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç’in ödül merasimi için buradayız. Bu vesile ile onun için buraya gelmiş iken de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanımızı ziyaret ettik. Bizlere ve Kahramanmaraş’ımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden ve teveccühten dolayı Kahramanmaraş’tan gelen ekibimiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise; “Bugün Kahraman şehirden, şanlı şehir Şanlıurfa’ya, Kahramanmaraş’tan gelen Belediye Başkanlarımızdan, İlçe Başkanlarımızdan ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızdan oluşan heyet Şanlıurfa’mızı ziyaret ettiler. Bu ziyaret sebebi ile Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret ettiler. Ben bu ziyaretlerinden dolayı öncelikle Kahramanmaraş’tan gelen heyete teşekkür ediyorum. Tabi ki iki şehir arasında tam bir gönül köprüsü var, hem kültürel olarak hem de değerler anlamında birbirimizle çok yakın olduk bu şehir ile. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak’ta Kahramanmaraş ile ortak çalışmalarımız var, Mozaik yolu kapsamın da kültür ve turizmin gelişebilmesi için tamamına ortak hareketler ediyoruz. Bizleri ziyaret etmeleri çok güzel oldu, inşallah bizde en yakın bir zaman da Kahramanmaraş’ı ziyaret ederiz. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra heyet Şanlı Urfa Büyük Şehir Belediyesi sıra gecesi ekibini dinlemek üzere, Hotel El-Ruha’ya giderek yemekli programa katıldı. Daha sonra İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç’in Şanlıurfa Valiliği yaptığı dönemde temeli atılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, açılışlarını yaptığı müzeleri gezerek ziyaret etti. Müzeleri gezdikten sonra yanında ki heyet ile birlikte Balıklı Göl’ü de ziyaret eden heyet vorada hatıra fotoğrafı çekilerek 19.30’da düzenlenecek olan Ödül törenine katılmak üzere Urfa Cty Avm’ye hareket etti.

Saat 19:30’da başlayan “İz Bırakanlar” adlı ödül töreni Urfa Cty Avm Konferans salonunda gerçekleşti, uçağa yetişemeyerek ödül törenine katılamayan İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç adına ödülü taktim alan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; sahneye çıkarak konuşmasında şunları söyledi; “Kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerimiz, İçişleri Komisyonu Başkanımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz sizlerede çok büyük hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanlığınızı yapan Celalettin Güvenç’e Kanal Urfa’nın vereceği ödül törenine Kahramanmaraş’tan Belediye Başkanlarımız ile birlikte katılmış bulunmaktayız. Bizler Kahramanmaraş’tan geldik, Şanlıurfa’nın bizleri misavirperverliği çok güzeldi. Şunuda geçmek istemiyorum Kanal Urfa’nın şehitlerimize göstermiş olduğu bu teveccühü görünce, bende arkadaşlarım adına iki kelime etmek istedim, ‘Bu millet Çanakkale destanını gösterdi, 101 yıl sonrada 15 Temmuz da Dünya’ya 153 tane illagal örgüt Amerika, Almanya, İngiltere ve tüm itiraf devletleri bir olarak içimizdeki hayin ve alçaklardan kullanarak, Cumhuriyet tarihimizde görünmeyen F-16’lar, bombalarla, tüfeklarle hainlerin Ankara’mıza Başkentimize, TBMM, yaptıklarını Allah’a çok şükürler olsun bu millet büyük bir velaset örneği gösterek dev etti. Milli mücadele de kahraman olan Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş milli mücadelenin mazum Ülkelere örnek olan illerinin başında gelmektedir. Biz atalarımızın ecdatlarımızın bizlere bıraktığı, bu toprakları buradan sesleniyorum, ikici etap üçüncü etap, Sakın Haa! Sakın Haa! Bu milletin 15 Temmuz da şahlanan sadece göğsünü kapardanları gördünüz. Eğer yine öyle bir şey olursa, şah damarımız patlarsa 78 milyonunu Şehit vererek bu bayrağımızı kanımıza devam ettirerek onları dev eder gereken cevabı veririz. Bu millete saygı duyuyoruz, saygı ile bu milletin önünde eğiliyoruz Dünya’ya bu program İz Bırakanlar programı olduğu için bir şey sözlemek istiyorum, bu 4. İz bırakan program ama Dünyada Darbelere bitirerek iz bırakan tek ülke vardır Oda Türkiyedir” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.