Kahramanmaraş’tan Gazze’ye Gönül Köprüsü

Gönüllü sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle Gazze yararına düzenlenen iftar programına katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş olarak her zaman mazlumun, mağdurun ve ihtiyaç sahibinin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, gönüllü sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle Gazze yararına düzenlenen iftar programına katıldı. Anlamlı buluşmada; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kahramanmaraş’tan Gazze’ye Gönül Köprüsü

Gönüllü sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle Gazze yararına düzenlenen iftar programına katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş olarak her zaman mazlumun, mağdurun ve ihtiyaç sahibinin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, gönüllü sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle Gazze yararına düzenlenen iftar programına katıldı. Anlamlı buluşmada; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı, çok sayıda sivil toplum temsilcisi ve vatandaşlar da yer aldı. Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekilen iftar programında, mazlum coğrafyalar için dualar edildi. Gönüllerin birleştiği buluşmada, sofralar sadece yemek değil; vicdan, umut ve dayanışmanın da paylaşıldığı bir zemin oldu.

“Zulme Sessiz Kalmadık, Kalmayız”

İftar programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bu tür etkinliklerin yalnızca yardımlaşma değil, ortak vicdanın sesi olma açısından da büyük önem taşıdığını ifade etti. Görgel, “Bu sofralar sadece iftarın değil, kardeşliğin, vicdanın ve merhametin buluştuğu mekânlardır. Gazze’de yaşanan zulüm karşısında sessiz kalmak, insanlık onuruyla bağdaşmaz. Bugün burada bir araya gelerek hem oradaki kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, hem de onların yanında olduğumuzu bir kez daha güçlü şekilde dile getiriyoruz. Kahramanmaraş olarak her zaman mazlumun, mağdurun ve ihtiyaç sahibinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Gönüllü kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek bu sofraları çoğaltacak, vicdanlarımızı diri tutacağız. Katılım sağlayan ve katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi yoğun katılımla hizmete açıldı
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi yoğun katılımla hizmete açıldı
Onikişubat Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilerin ve ailelerinin sınav heyecanına ortak oldu
Onikişubat Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilerin ve ailelerinin sınav heyecanına ortak oldu
Elbistan’da Ulaşım Atağı
Elbistan’da Ulaşım Atağı
Kahramanmaraş’ta Mezuniyet Coşkusu
Kahramanmaraş’ta Mezuniyet Coşkusu
KMTSO’dan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
KMTSO’dan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkan Görgel, Bakan Güler’i Makamında Ağırladı
Başkan Görgel, Bakan Güler’i Makamında Ağırladı
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber