DOLAR 32,3840 % -0.12
EURO 34,7908 % -0.06
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,95
ÇEYREK A. 3.943,33 % -0,95
BITCOIN 61.780,94 -0.887
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’taki NATO Savunma Sistemi Devreye Sokuldu

Son Güncelleme :

20 Ocak 2018 - 6:44

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’taki NATO Savunma Sistemi Devreye Sokuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta konuşlu NATO hava savunma sistemleri, Suriye’den gelebilecek muhtemel saldırılara karşı hazır hale getirildi.

TEDBİR AMAÇLI DEVREYE SOKULDU

AA muhabirinin bölgedeki güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İtalya’dan 2016 yılında deniz yoluyla İskenderun Limanı’na getirilip ardından Kahramanmaraş’a kurulan hava savunma sistemleri, sınır güvenliğine yönelik tedbirler kapsamında devreye alındı.

MUHTEMEL BİR TEHDİDİ ANINDA BERTARAF EDEBİLECEK

Muhtemel Afrin operasyonunun konuşulduğu şu günlerde de gerekli bakım ve denetimleri yapılan sistemin, muhtemel bir tehdidi anında bertaraf edebilecek kapasitede olduğu kaydedildi.

KIŞLADA İNCELEMELERDE BULUNDU

İtalya Silahlı Kuvvetleri Harekat Komutan Yardımcısı Tümgeneral Nicola Lanza de Cristoforis, önceki gün Kahramanmaraş’a gelerek, hava savunma sistemlerinin konuşlu bulunduğu kışlada incelemede bulunmuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.