DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’taki konteyner kentte iftar

Son Güncelleme :

27 Mayıs 2019 - 7:20

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’taki konteyner kentte iftar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’taki konteyner kentte yaşayan Suriyelilere, Türk Kızılayı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından iftar verildi.

Yemeğe, Kahramanmaraş  Valisi Vahdettin Özkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uluslararası Koruma Dairesi Başkanı Harun Başıbüyük, Göç İdaresi İl Müdürü Harun Demirkol ve iş adamları katıldı.

Vali Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayının bereket, sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlamına geldiğini söyledi.

Zengini fakiri, büyüğü küçüğüyle dayanışma içinde aynı havayı teneffüs etmenin önemini vurgulayan Özkan, “Bizim medeniyetimizde, kültürümüzde ramazan ayının sosyal yardımlaşma anlamında büyük bir önemi vardır. Suriye’den ülkemize gelen muhacir kardeşlerimize yardım eli uzatmak örf, adet ve geleneklerimizde var. Bu vesileyle iftar sofrasında bir araya geldik.” dedi.

Yemeğin ardından protokol üyeleri, konteyner kentteki hastaları ziyaret etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.