DOLAR 32,5262 % 0.24
EURO 34,8757 % 0.28
GRAM ALTIN 2.443,27 % 0,19
ÇEYREK A. 3.994,75 % 0,19
BITCOIN 62.942,33 -0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Yaşlıları Unutmadı

Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 8:55

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Yaşlıları Unutmadı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde şehrin çeşitli noktalarında yaşlı vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek gönüllere dokundu.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde de vatandaşları unutmadı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde çeşitli noktalarda yaşlı vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek gönüllere dokundu. Yaşlılarla sohbet eden Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ve ekibi, anlamlı ziyaretleriyle yürekleri ısıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tuba Gökçen, “Büyükşehir Belediyesi olarak daima engelli ve yaşlılarımızın yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör öncülüğünde yaşlılarımıza yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaşlılarımızın evlerine kurduğumuz akıllı otomasyon sistemleriyle daima onları kontrol ediyor, kişisel bakımları ve temizlikleriyle ilgileniyoruz. Yaşlılarımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.