DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Vektörle mücadele

Son Güncelleme :

03 Mart 2020 - 9:46

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Vektörle mücadele
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü vektörle mücadele kapsamında Elbistan ilçesinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vektörle (karasinek, sivrisinek) mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Elbistan ilçesinde halk sağlığını ve huzurunu bozan zararlılara karşı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekiplerince başta Pınarbaşı olmak üzere ilçede bulunan, vektörlere kaynaklık eden göl, gölet, sazlık ve sulak alanlar ile vektör dinlenme noktalarında tarama ve ilaçlama çalışması yapıldı.

İnsana ve doğaya saygılı, diğer canlılara zarar vermeyen, Dünya Sağlık Örgütünün tavsiye ettiği ve Sağlık Bakanlığından ruhsatlı ilaçlarla yapılan mücadele çalışmalarıyla Elbistan ilçesindeki vatandaşların daha rahat bir yaz geçirmeleri amaçlanmaktadır.

Elbistan ilçesinin yanı sıra il genelinde yürütülen çalışmalarda bilimsel yöntemler kullanılmakta ve tüm yöntemler (fiziksel mücadele, kültürel mücadele, biyolojik mücadele ve kimyasal mücadele) entegre biçimde uygulanmaktadır.

Vatandaşlarımızın yaz mevsimini rahat, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri maksadıyla ilimiz genelinde ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam edecektir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.