DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’TA VE BÖLGENİN EN GÜZEL MANZARALI MESİRE ALANININ YAPIMINDA SONA GELİNDİ

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2019 - 16:27

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’TA VE BÖLGENİN EN GÜZEL MANZARALI MESİRE ALANININ YAPIMINDA SONA GELİNDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yalnız ardıç bölgesinde yapımı devam eden kahraman kentin en manzaralı mesire alanının yapımında sona gelindi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projelerinden Yalnız Ardıç A Tipi Mesire alanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konaklama özelliğiyle dikkat çeken mesire alanında Bungalov evlerin inşaatının tamamlanmak üzere olduğu görüldü.

Yedikuyular bölgesinin gelişmesiyle gündeme gelen Yalnız Ardıç, A tipi mesire alanı projesiyle Kahramanmaraş’ın kış turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. İçerisinde yaklaşık 30 adet Bungalov ev, kır kahvesi, çay bahçesi, restoran, dil köy, yürüyüş alanları, seyir terasları ve daha birçok hizmeti barındıracak olan Yalnız Ardıç Mesire Alanı, eşsiz doğasıyla bölgeye hizmet vermeye hazırlanıyor.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.