DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 % 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Temizlik Görevlisi Milletvekili Adayı Görevine Geri Döndü

Son Güncelleme :

02 Haziran 2023 - 19:16

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Temizlik Görevlisi Milletvekili Adayı Görevine Geri Döndü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrası, Cumhur İttifakı BBP Kahramanmaraş Milletvekili adayı temizlik görevlisi Nevzat Ulutürk Milletvekilliği seçimlerinin bitmesinin ardından tekrar görevinin başına döndü.
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrası, Cumhur İttifakı BBP Kahramanmaraş Milletvekili adayı temizlik görevlisi Nevzat Ulutürk Milletvekilliği seçimlerinin bitmesinin ardından tekrar görevinin başına döndü. Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Ulutürk Kahramanmaraş’ta cumhur ittifakı ve büyük birlik partisi için kapı kapı gezerek partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy topladı.


Milletvekili seçilemeyen nevzat Ulutürk Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından Kahramanmaraş necip Fazıl şehir hastanesi kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek hizmet binasında temizlik görevine geri döndü.
Nevzat Ulutürk yaptığı açıklamada; “Her ne görev verilirse en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Milletvekilliği adaylığım boyunca cumhur ittifakı için gece gündüz çalıştım. Bundan sonra da hastanedeki temizlik görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Milletvekili seçilen tüm adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.