DOLAR 32,4802 % -0.04
EURO 34,7679 % -0.65
GRAM ALTIN 2.439,88 % 0,15
ÇEYREK A. 3.989,20 % 0,15
BITCOIN 63.646,55 -0.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta TAŞ YAĞDI

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 14:42

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta TAŞ YAĞDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta kuzey çevre yolunda yapımı devam eden yol açma çalışmalarında kullanılan dinamitin patlatılmasıyla birlikte çevresindeki yerleşim alanları zarar gördü.

Kahramanmaraş’ta kuzey çevre yolunda yapımı devam eden yol açma çalışmalarında kullanılan dinamitin patlatılmasıyla birlikte çevresindeki yerleşim alanları zarar gördü. O anlar çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Olay, Onikişubat ilçesi, Saçaklızade Mahallesi TOKİ konutları mevkisinde yer alan çevre yolu çalışması esnasında yaşandı. Çalışma esnasında patlatılan dinamitler çevredeki yerleşim alanlarına zarar verdi. Herhangi bir can kaybının ve yaralanmanın olmadığı olayda, ikametlerde ve park halindeki otomobillerde maddi hasar oluştu.

Yaşanan kaza sonrası olay yerinde incelemede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve yaşanan zararın karşılanacağını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.