DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Suriyeli 6 Bin Bebeğe Mama

Son Güncelleme :

12 Ocak 2016 - 13:38

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Suriyeli 6 Bin Bebeğe Mama
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Eczacılar Odası tarafından çadır kentte barınan Suriyeli 6 bin bebeğe hazır mama dağıtıldı.

Kahramanmaraş Eczacılar Odası, bir firma tarafından verilen 6 bin kutu mama, 18 bin Suriyeli sığınmacının barındığı çadır kentteki bebeklere dağıtıldı. Kutu mamalar, Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras ve oda üyeleri tarafından Suriyeli bebeklerin anne ve babalarına verildi.

Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras, eczacılar olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirterek, “Eczacılar Odası olarak, bir mama firmamızın hibe ettiği 6 bin kutu mamayı sığınmacılara dağıttık. Bu kış günü değerli misafirlerimize mama dağıttık. Bu fırsatı verdikleri için değerli vali yardımcımız ve yetkililere teşekkür ediyoruz. İnşallah Kahramanmaraş eczacısı olarak bundan sonra da bu tür sosyal projelere devam edeceğiz” dedi.

Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, ise kent halkının sığınmacılara yardımcı olduklarını ifade ederek, şöyle dedi:

“Suriye savaşında zulümden ülkemize gelen sığınmacılara Kahramanmaraş halkı ciddi anlamda sahip çıktı. Kahramanmaraş halkı sıkıntılarında, dertlerinde onlara deva olmaya çalıştılar. Bugün bu bağlam bir örnek yaşıyoruz. Kahramanmaraş Eczacılar Odası tarafından 6 bin adet bebek maması bağışladılar. Ben tüm Kahramanmaraş halkına ve sivil toplum örgütlerine, şahsım ve sayın valimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Suriyeli misafirlerimiz inanıyorum ki bundan memnun olacaklardır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.