SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 8:49

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Otomobil Uçuruma Yuvarlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adıyaman’da Gölbaşı-Elbistan karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine gitmekte olan Ramazan Vuruşkan idaresindeki 31 Y 1973 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 40 metre yüksekliğindeki uçurumdan yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Vuruşkan ile otomobilde bulunan Kerim Emeröz ve Hızır Sinan yaralandı. Yaralılar kazayı gören vatandaşlar tarafından düştükleri uçurumdan kurtarıldı. Yaralılar otomobille Gölbaşı Devlet Hastanesine götürülürken, Gölbaşı- Kapıdere yol ayrımında 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan yaralılar önce Gölbaşı Devlet Hastanesine, daha sonra ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.