DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
GRAM ALTIN 2.507,65 % 0,93
ÇEYREK A. 4.100,00 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Kuzey İlçelerde Hasarlı Yollar Onarılıyor

Son Güncelleme :

26 Nisan 2023 - 19:08

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Kuzey İlçelerde Hasarlı Yollar Onarılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi; Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta deforme olduğu için ulaşımda konfor ve güvenliği olumsuz etkileyen arterlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan su hizmetlerine, barınmadan sosyal yardımlara tüm alanlarda faaliyetlerini hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım standardını artırmak için de arterlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta yürütülen çalışmalarla, ilçelerde ve kırsal mahallelerde deforme olan arterler tamir edilerek ulaşımda konfor ve güvenlik tesis ediliyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla yollarda deforme olan kısımlar yenilenerek trafikte meydana gelebilecek olası aksamaların önüne geçiliyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşım standardının artırılması noktasında çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.