DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı

Son Güncelleme :

12 Nisan 2016 - 14:09

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasından düzenlenen “Ben olsam kanseri dünyadan silmek için ne yapardım” konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Harun Çetin, kanser taramasının öneminde değinerek, “Bundan sonraki süreçte kanser taramasını, il genelinde bütün bireyler üzerinde yapmadan çalışmamızı bırakmayacağız” dedi.

Kanser hastalığına dikkat çekmek için kompozisyon yarışması düzenlediklerini söyleyen Çetin şunları söyledi:

“Kanseri oluşturan, kötü alışkanlıklardan korunmak için bütün vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu etkinliğimizin öğrencilerimiz üzerindeki yansımaları gayet güzel oldu. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”

Konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.