DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve mont yardımı

Son Güncelleme :

17 Ocak 2020 - 14:57

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve mont yardımı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Gazi Ortaokulu’nda öğrenim gören 40 öğrenciye, hayırseverlerin yardımıyla ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

Hayır sahibi vatandaşların çalışmalarıyla toplanan yardımlar, Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte ve programı organize eden Abdülkadir Gülmez tarafından öğrencilere teslim edildi.

Yardım kampanyasına ayakkabıcı esnafıyla birlikte destek verdiklerini belirten Ali Köfte, “Gazi Ortaokulu Müdürümüzün talebi üzerine ihtiyaç sahibi çocuklarımıza 40 çift ayakkabı temin ettik. Bu soğuk günlerde çocuklarımızın ayaklarının üşümesine gönlümüz razı olmazdı. İnşallah ihtiyaç olduğunda gücümüz nispetinde her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız.” dedi.

Abdülkadir Gülmez ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Bu soğuk kış gününde çocukların ayaklarını ısıtma adına Gazi Ortaokulu’nda bir çalışmada bulunduklarını anlatan Gülmez, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kış mevsiminde yavrularımızın ayaklarını ısıttılar, Rabbim de onların yüreklerini ısıtsın inşallah.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.