DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Görüş Gününde Arabaları Soyuldu

Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 12:48

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Görüş Gününde Arabaları Soyuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yakınlarını ziyarete gelen 2 vatandaşın cezaevi önüne park ettikleri araçlarını soydu.

Alınan bilgiye göre, Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan iki mahkumun akrabaları, görüş günü dolayısıyla geldikleri cezaevi önüne sabah saatlerinde araçlarını park etti. Cezaevine alınmayan elektronik eşya ve diğer malzemelerini araçlarına bırakarak içeri giren vatandaşlar, dönüşlerinde ise araçlarının soyulduğunu fark etti.

Hırsız ya da hırsızlar, Kayseri’den görüş için gelen ve cezaevi önüne bırakılan ve N.B.’ye ait 38 JB 276 plakalı otomobilin yolcu tarafındaki ön camını kırarak içeride bulunan ve altın, ziynet eşyası ve cep telefonlarının olduğu 2 adet çantayı çaldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, daha sonra hemen yan tarafta bulunan ve sahibi öğrenilemeyen 46 EG 611 plakalı otomobilin de arka camını kırdı. Hırsız ya da hırsızların bu araçtan da cep telefonu ve cüzdan gibi çok sayıda malzemeyi çaldığı tahmin ediliyor.

Polis ekipleri, hırsızlık bilgisinin ulaşmasının ardından bölgeye gelirken, 155 Polis İmdat hattına Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda 2 adet çanta olduğu ihbarı yapıldı. Ekipler, yaptıkları incelemede çantaların, cezaevi önündeki N.B.’ye ait araçtan çalındığını belirledi. PolisOlay Yeri İnceleme ekipleri, soyulan her iki araçta da parmak izi incelemesi yaptı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.