DOLAR 32,3447 % 0.01
EURO 34,8662 % 0.09
GRAM ALTIN 2.404,75 % 0,47
ÇEYREK A. 3.931,77 % 0,47
BITCOIN 64.141,58 1.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Enkaz Çukurlarını Lağam Doldurdu

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2023 - 15:09

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Enkaz Çukurlarını Lağam Doldurdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Merkez Onikişubat ilçesi Hayrullah, mahallesi Malik Ejder Caddesinde bulunan ve 6 Şubat Depreminde ağır hasar alan ve alınan yıkım kararı sonrasında yıkılan Clarion Otel ve çevresindeki enkaz yerleri tuvalet ve lağam birikintileriyle çevreye pis bir koku saçıyor.

PİS KOKU HER YERİ SARMIŞ DURUMDA

Bölgede bulunan konteynırlar içinde esnaflık yapanlar durumdan şikayetçi yetkililerden bu duruma çözüm bulmasını istiyorlar.

Bölgedeki esnaflar kimsenin bu durumla ilgilenmediğini müşterilerin bu kokudan dölayı alış verişe gelmediğini belirttiler.

Artı yıkılan binaların enkazlarının üzerine kamyonlar ile tekrardan başka bir bölgede yıkılan binaların enkazlarını getirip döktüklerini iddia ettiler.

Bu durumu Belediye zabıta ekiplerine bildirdiklerini zabıta ekipleri gediği zaman enkaz dökenlerin dökmeyi bıraktıklarını fakat zabıta ekipleri gittikten sonra tekrardan kamyonların aynı bölgeye enkaz döktüklerini iddia ettiler.

BİZ BU KADAR’MI KİMSESİZ KALDIK

Bu kişiler Enkazların üzerine enkaz dökerek Devleti farklı bir şekilde zarara uğrattığını söyleyen esnaf biz burda kokudan duramaz olduk sesimizi duysunlar lütfen biz bu kadar mı kimsesiz kaldık yardımcı olsun devletimiz dediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.