DOLAR 32,4325 % 0.05
EURO 34,4782 % -0.09
GRAM ALTIN 2.488,23 % 0,20
ÇEYREK A. 4.068,25 % 0,20
BITCOIN 2.068.405 -6.765
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Doğa ve Fen Okulu Projesi Tamamlanıyor

Son Güncelleme :

26 Eylül 2022 - 18:40

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Doğa ve Fen Okulu Projesi Tamamlanıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi’nin Arslanbey Mesire Alanı’nda başlattığı Doğa ve Fen Okulu projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Öğrencilere ekolojik bilinç kazandıracak projenin, kısa süre içinde hizmete alınması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, eğitime yönelik önemli bir projesinde daha çalışmaları tamamlıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda yapımına başlanan Doğa ve Fen Okulu projesinde derslikler, atölyeler ve ortak kullanım alanlarının inşası tamamlandı. 160 metrekare alan üzerine konumlandırılan yapıda, çevre düzenlemesi ve montaj uygulamaları ise devam ediyor. Kısa süre içinde tamamlanarak hizmete alınması hedeflenen proje, öğrencilere tabiatla buluşma imkânı sunacak.

Ekolojik Bilinç Kazanacaklar

Şehrin uğrak rekreasyon alanlarından olan Arslanbey Mesire Alanı’na inşa edilen okulda öğrencilere ekolojik bilinç kazandırılması hedefleniyor. Tabiatla iç içe olacak 3 dersliğe ve ahşap atölyelere sahip okulda; Organik Tarım, Gözlem, Doğadaki Dostlarımız, Ekolojik Okuryazarlık, Doğada Sanat, Oryantiring ve Macera dallarında çeşitli dersler verilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.