DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Son Güncelleme :

29 Ekim 2018 - 12:35

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, DHA)- 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı, Kahramanmaraş’ta düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar; Kahramanmaraş Valisi Vahdetin Özkan’ın AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Bülent Acarbay ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Tebriklerin ardından Trabzon Bulvarı’ndaki kutlamalara geçildi ve Vali Özkan, Tuğgeneral Uğur Bülent Acarbay ve Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la beraber halkın bayramı kutladı.

Törende konuşan Vali Vahdetin Özkan, Cumhuriyet’in, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı olduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Bizi millet olarak bir arada tutan cumhuriyet misakının temelini, tüm insanlarımızın eşitliği ve özgürlüğü fikri oluşturmaktadır. Cumhuriyet ırk, dil, din, inanç, cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığıdır. Cumhuriyet, memleketin dört bir yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman Anadolu halkının tüm imkansızlıklara rağmen olağanüstü bir gayret ve fedakarlığı ile başlattığı mücadelenin destansı bir sonucudur.”

Özkan’ın konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okudu. Halk oyunları gösterilerinin de yer aldığı kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.