DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı Anısına Konser Düzenlendi

Son Güncelleme :

18 Mart 2022 - 8:50

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı Anısına Konser Düzenlendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ile Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı münasebetiyle ‘Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’ temasıyla konser düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilen konser etkinliğine Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, şehit yakınları, üniversite personeli, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Konser etkinliği öncesinde üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlama mesajı katılımcılarla paylaşıldı.

GSF Öğretim Elemanları Doç. Dr. Seher Atmaca ve Öğretim Görevlisi Alper Şakalar tarafından hazırlanan konser kapsamında GSF öğrencileri ve Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerden oluşan koro birbirinden güzel türküleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen konser etkinliğinin sonunda koro üyelerine protokol üyeleri tarafından çiçek takdim eidildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.