DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Buruk Bayramlaşma Töreni

Son Güncelleme :

21 Nisan 2023 - 19:48

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Buruk Bayramlaşma Töreni
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen törende protokol üyeleri halkla bayramlaştı.

6 Şubat’ta yaşanan depremlerin yıktığı illerden biri olan Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı töreni buruk geçti. Her yıl Valilik bahçesindeki Mahmut Demir Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni bu yıl Büyükşehir Belediyesi yanındaki Milli İrade Meydanında gerçekleşti. Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda düzenlenen Bayramlaşma törenine, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, AK Parti Milletvekilleri Cihat Sezal, Habibe Öcal, Vali Ömer Faruk Coşkun, deprem nedeniyle ilimizde bulunan koordinatör valiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, partilerin milletvekili adayları, il ilçe başkanları, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda halk katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.