SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta aracın altında kalan operatör can verdi!

Kahramanmaraş’ta iş makinesinin devrilmesi sonucu operatör hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen üzücü bir olayda, mezarlık çevresinde çalışan bir iş makinesi devrildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle devrilen iş makinesinin operatörü, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Bertiz Mahallesi’ndeki mezarlık çevresinde çalışan bir iş makinesi, henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Devrilme sonucu, iş makinesinin operatörü aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, operatörün hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın nedeni araştırılırken, olay yerinde yapılan ilk incelemeler sürüyor.

Kahramanmaraş’ta iş makinesinin devrilmesi sonucu operatör hayatını kaybetti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen üzücü bir olayda, mezarlık çevresinde çalışan bir iş makinesi devrildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle devrilen iş makinesinin operatörü, aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Bertiz Mahallesi’ndeki mezarlık çevresinde çalışan bir iş makinesi, henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Devrilme sonucu, iş makinesinin operatörü […]

28 Mayıs 2024 - 13:26 kez okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.