Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Asayiş, Genel, İlçe Haberleri, Manşet, Mini Manşet 3 Mayıs 2023 60 Görüntüleme

Kahramanmaraş’ta 5 şiddetinde deprem!

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AFAD, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı. 20.16’da meydana gelen deprem sonrası 20.22’de tekrar 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler tüm Türkiye’yi yasa boğarken bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Kahramanmaraş’ta saat 20.16’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme