DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşspor’un en genç taraftarı

Son Güncelleme :

25 Şubat 2015 - 9:27

/ kez okundu.
Kahramanmaraşspor’un en genç taraftarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşspor’un en genç taraftarı Mehmet Umut Yiyen taraftar kartını aldı.

Geçtiğimiz haftalarda başlatılan Kahramanmaraşspor’un 46. Yılında 46 bin taraftar adlı kampanyaya taraftarın ilgisi gittikçe artıyor. Bunlarda bir tanesi de daha 4 yaşındaki Mehmet Umut Yiyen. Şehrimizin başarılı gazetecilerinden olan İlker Yiyen’in oğlu Mehmet Umut Yiyen babasıyla geldiği Gölbaşıspor maçı öncesi taraftar kartını aldı ve Kahramanmaraşspor’un en küçük taraftarı olma unvanına sahip oldu. Kötü hava muhalefetine rağmen babasının maça gideceğini duyan 4 yaşındaki Mehmet Umut hemen formasını atkısını alarak babasının peşine düştü. Yılladır spor camiasının içinde olan gazeteci İlker Yiyen oğlunu da alarak maça geldi. Stat girişinde 46. yılda 46 bin üye adlı kampanyaya katılan baba oğul, Kahramanmaraşspor’a sürekli destek vereceğe benziyor. Babasıyla birlikte 90 dakika boyunca maçı nefes nefese izleyen Mehmet Umut daha küçük yaşta olmasına rağmen Kahramanmaraşspor’a gönülden bağlı.

İşlerinin yoğunluğundan dolayı oğlunu maçlara sık getiremediğini söyleyen İlke Yiyen, Mehmet Umut’un her maç öncesi arkasından ağlayarak baba beni de maça götür dediğini söyledi. Yiyen, “ İşlerimin yoğun olmasından dolayı oğlumu sık sık maçlara götüremiyorum. Sanırım onun futbol tutkusu benden bulaştı. Her maç öncesi baba beni de maça götür diyor. Bugün de atkısını, formasını giyince kıramadım. Oğlumla beraber yağmur altında maça geldik. Maç esnasında çok heyecanlanıyor. Bugünde 90 dakika boyunca pür dikkat maçı izledi. Ben sürekli oğlumla maça gelmek istiyorum fakat işim nedeniyle saha kenarına inmek zorundayım o yüzden çok fazla maça getiremiyorum onu. Baba oğul evde maç izleyerek birlikte top oynayarak vakit geçiriyoruz. Ben uzun yıllardır spor camiası içerisindeyim. Oğluma da bu futbol aşkı benden bulaştı sanırım. Elimden geldiği kadar işimi eve yansıtmıyorum ama yine oğlum beni yakından takip ediyormuş ki o da bir futbol sevdalısı oldu. Bugün de baba oğul maça geldik ve oğluma taraftar kart aldım. Elinden bırakmıyor ve kimseye vermiyor. Daha şimdiden fanatik bir Kahramanmaraşspor taraftarı oldu. İnşallah ileride taraftar olarak değil de futbolcu olarak spora devam eder.” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.