DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.114.033 4.287
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’lı Zafer Bertizlioğlu Rising Star Türkiye’ye damga vurdu

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2015 - 7:46

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’lı Zafer Bertizlioğlu Rising Star Türkiye’ye damga vurdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta pek çok yerde sahneye çıkan Zafer Bertizlioğlu dün gece yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasında gösterdiği muhteşem performansla geceye damga vurdu.

Tüm jüri üyelerinin butona basarak destek verdiği Zafer Bertizlioğlu 92 puan aldı ve gecenin birincisi oldu.

Gecede çok sevilen “Gayri dayanamam ben bu hasrete / Ya beni de götür ya sen de gitme” türküsünü söyleyen Zafer Bertizlioğlu ilk saniyelerden itibaren seyircinin büyük desteğini aldı.

Jürinin de desteğiyle daha birinci dakika bitmeden yüzde 50 bandını aşan Zafer gösterdiği performansla stüdyodaki seyircilerin de coşkulu alkışlarıyla desteklendi.

Son saniyeye yüzde 85 oy oranıyla giren Zafer, jüri üyelerinden Fuat’ın da butona basmasıyla 92 puana ulaştı ve gecenin birincisi oldu. Konuşmasında “Kahraman memleketime çok teşekkür ediyorum” diyen Zafer Bertizlioğlu, Kahraman şehrimizin evladı olduğunu da kanıtladı.

Programın kapanışını yapan Zafer Bertizlioğlu, Mustafa Sandal’ın isteğiyle “Ankara’nın bağlarını söyledi ve stüdyodakileri ve ekran başındaki seyircileri coşturdu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.