DOLAR 32,4968 % 0.16
EURO 35,0706 % 0.49
GRAM ALTIN 2.438,08 % -0,02
ÇEYREK A. 3.986,26 % -0,02
BITCOIN 62.779,99 -1.473
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞLI KIBRIS GAZİLERİ YER İSTİYOR

Son Güncelleme :

08 Ağustos 2023 - 10:13

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞLI KIBRIS GAZİLERİ YER İSTİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşlı Kıbrıs Gazileri yetkililerden Kendilerine dernek yapmak için yer gösterilmesini istiyor.


6 Şubat depreminde derneklerinin ağır hasar alarak yıkıldığını dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Deneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden kendilerine dernek binası yapılması için uygun bir yerde yer temini noktasında destek istedi.


Özbek, yer gösterildiği takdirde dernek binasının Azerbaycanlılar tarafından anahtar teslimi olmak üzere yapılıp kendilerine teslim edileceğini ifade etti. Başkan Özbek, şu an için Kahramanmaraş valiliğinin bahçesinde konteyner de kalıyoruz ve biz sadece Büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin Güngör’den bize yer tahsis etmesini istiyoruz. Hayrettin başkanımızdan Allah razı olsun bugüne kadar her zaman bizim destekçimiz oldu bu konuda da bize destek olacağını temenni ediyoruz. ”Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.