DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşlı İş Adamlarından Hamamönü Çıkarması

Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 11:50

/ kez okundu.
Kahramanmaraşlı İş Adamlarından Hamamönü Çıkarması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in başkanlığında Ankara’ya gelen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, gezdikleri Hamamönü’ne hayran kaldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in başkanlığında Ankara’ya gelen KahramanmaraşTicaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, gezdikleri Hamamönü’ne hayran kaldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile bir araya gelen heyet, Altındağ’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyete önce kısa bir sunum yapan Başkan Tiryaki, belediyenin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ile KahramanmaraşTicaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’nun da yer aldığı heyet, daha sonra Hamamönü’nü dolaştı ve Sanat Sokağı’nı ziyaret etti. Bölgedeki tarihi evlerden ve konaklardan oldukça etkilenen heyet üyeleri, bol bol fotoğraf çekti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.