DOLAR 32,5322 % 0.27
EURO 34,9321 % 0.16
GRAM ALTIN 2.445,07 % 0,26
ÇEYREK A. 3.997,68 % 0,26
BITCOIN 63.669,26 0.747
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşlı Astsubay kaza yerinde tedbir alırken kamyonet çarpası sonucu şehit oldu

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2023 - 13:51

/ kez okundu.
Kahramanmaraşlı Astsubay kaza yerinde tedbir alırken kamyonet çarpası sonucu şehit oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afyonkarahisar’da kaza yerinde güvenlik önlemi alırken kamyonetin çarptığı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı şehit olmuştu. Tatlı’nın şehadet haberi Kahramanmaraş’taki ailesine verildi.

Şehit Tatlı’nın Onikişubat ilçesine bağlı kırsal Döngele Mahallesi’nde yaşayan babası Mustafa ile annesi Bayram Tatlı’ya şehadet haberini, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya verdi.

Jandarma ekiplerince şehidin babaevine dev Türk bayrağı asıldı.

Komiser kardeşi de 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirmişti

Şehidin evli ve bir çocuk sahibi olduğu, iki kardeşinin ve eşinin polis olarak görev yaptığı, komiser olan bir kardeşinin ise 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sultandağı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, Konya-Afyonkarahisar kara yolunda meydana gelen kazada emniyet tedbirleri aldığı sırada kamyonetin çarpması sonucu şehit olmuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.