DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’IN YENİ MARKASI “KAHVE”

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2016 - 13:28

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’IN YENİ MARKASI “KAHVE”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kervansaray Kahve, dondurma, biber ve tarhanadan sonra Kahramanmaraş’ın yeni markası olma yolunda ilerliyor. Türkiye’de 35 ilin, yurtdışında da İngiltere ve Almanya’nın raflarında yer alan Kervansaray Kahve, Türkiye’ye ve dünyaya kendini tanıtmaya hazırlanıyor.
HEDEFTE ARAP ÜLKELERİ VAR
Yurtdışına ihracatlarının başladığını söyleyen Kervansaray Kahve Şirket Müdürü Mehmet Polat, “Yurtdışında şu an İngiltere ve Almanya ile çalışıyoruz. Yaklaşık 20-25 bin noktada varız. Önümüzdeki süreçte Arap ülkelerine girmeyi hedefliyoruz” dedi. Ar-Ge çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Polat, kahve tüketiminin yoğun olduğu ülkelerle 2016 yılının sonunda bağlantıya geçeceklerini belirtti. Ayrıca 2010 yılında işe ilk başlarken kendi kendilerine verdikleri sözü kamuoyuyla paylaşan Polat, “Biz kendimize söz verdik. Her evin mutfağında olacağız dedik. Ve her yudumda mutluluk vererek tüm dünyaya mutluluk dağıtacağımızı söylemiştik” diye konuştu.
GÜNLÜK ÜRETİM KAPASİTESİ 15 TONA ÇIKACAK
2 bin metrekaresi kapalı olan 12 bin metrekarelik bir arsada üretim yapan firmayı Kahramanmaraş’ın yeni markası yapmayı hedeflediklerini ifade eden Polat, Türkiye’nin ilk üç kahve firması arasında yer almak istiyor. “Günlük 5 ton kahve üretiyoruz ve aynı gün ürettiğimiz kahvelerimiz tükeniyor. Kapasitemizi önümüzdeki günlerde günlük 15 tona çıkartmak istiyoruz” diyen Polat, küçük projeler yapmadıklarını söyledi.
KAHRAMANMARAŞ’IN MARKALARI BİRBİRİNİ DESTEKLEMELİ
Kervansaray Kahve olarak Türkiye’de şu anda 35 ilde yer aldıklarını ifade eden Polat, 2017 yılında 67 ilde tam olarak hizmet verecek noktaya geleceklerini kaydetti. Kent ve ülke ekonomisine katma değer sağladıklarının da altını çizen Polat, “Bayilik verdiğimiz illerimizde şu anda ciddi anlamda istihdam sağlıyoruz. Kendi bünyemizde yetmiş kişiye, Türkiye genelinde ki bayiliklerimizde de yaklaşık beş yüz kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi. Kentin markalaşmış kuruluşlarının birbirlerini desteklemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Polat, Kahramanmaraş’ın markaları birbirlerini desteklemesi gerektiğini ve yurtdışı tanıtımlarına konsept halinde gidilmesi gerektiğini ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.