DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinden İdlib’e yardım tırı

Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 20:30

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinden İdlib’e yardım tırı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Göksun lçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi ve din görevlileri ile hayırsever halkımız tarafından hazırlanan yardım Tır’ı Suriye’nin İdlip şehrine ulaştırılmak üzere Kahramanmaraş’tan uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’ nın işbirliğiyle sınır ötesinde bulunan Suriyelilere ulaştırılmak amacıyla hazırlararn insani yardım malzemeleri “Yolun İyilik Olsun” adı altında organize edilen kampanya kapsamında Göksun İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi, din görevlileri ve hayırsever halk tarafından katkı sağlandı.

Göksun Ulu Cami Müezzini Hasan Aksoy’un okuduğu Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Altun, “Mübarek üç aylar içerisindeyiz. Bu ilçede yaşayan insanlar olarak, tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Bizlere bu mutlu anı yaşatan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Rabbim kampanyamıza destek veren Kadim ilçemizin halkından ebeden razı olsun. Bu organizede büyük emeği olan Din Görevlileri adına Osman Güzel hocama teşekkür ediyoruz.” dedi

İçeriğinde çeşitli yardım malzemeleri bulunan Yardım TIR’ı Kahramanmaraş Altınşehir Kuyumcular Kompleksinden İdlibe uğurlandı. Uğurlamaya Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin, Müftü yardımcıları, Dulkadiroülu İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Onikişubat İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz, Göksun İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Kuyumcular oda başkanı Hacı Mustafa Öz, Diyanet Sen Göksun İlçe Başkanı Osman Güzel, Türkiye Diyanet Vakfı’nın temsilcileri ile kuyumcu esnafları katıldı.

Yardım Tır’ı İdlib Bölgesinde çadırda yaşamakta olan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yola çıktı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.