DOLAR 32,5242 % -0.08
EURO 34,7990 % -0.21
GRAM ALTIN 2.421,46 % -0,36
ÇEYREK A. 3.959,09 % -0,36
BITCOIN 66.569,30 0.869
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçe teşkilatı feshedildi

Son Güncelleme :

02 Haziran 2016 - 16:03

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçe teşkilatı feshedildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Göksun ilçe teşkilatı feshedildi.

Fesih kararıyla ilgili konuşan İlçe Başkanı Galip Bal, değişimden yana tavır aldıkları için genel merkez tarafından ilçe teşkilatının feshedildiğini duyurdu. Fesih kararının ardından basın toplantısı düzenleyen yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanı Galip Bal, aylar önce aldıkları değişim kararından dolayı görevden el çektirildiklerini dile getirdi.

Bal, parti tüzüklerine göre ülkücü olmadıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Bugün burada bulunmamızın sebebi aylar önce almış olduğumuz bu karar genel merkezimiz tarafından farklı algılanmış olup bugüne kadar şerefle temsil ettiğimiz görevimizden el çektirilmiş bulunmaktayız.

Bizler parti tüzüğümüzdeki maddelere göre, ülkücü olmadık ki yine ilgili maddeye göre ülkücülükten alınalım. Bizim ülkücülüğümüz devletimize, milletimize ve ait olduğumuz dinimize hizmet etmektir. Hiçbir tüzük maddesi bizi bu hizmetten geri bırakamaz. Genel merkezimizin almış olduğu bu kararı saygı ile karşılıyoruz. Bundan sonra da davamıza hizmetimiz devam edecektir.”

mhp-goksun-ilce-teskilati-feshedildi-8494073_x_o (1)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.