DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.339,19 -1.066
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’a Sevgi Çocuk Evleri Kazandırılıyor

Son Güncelleme :

21 Aralık 2023 - 7:53

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’a Sevgi Çocuk Evleri Kazandırılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret ederek MÜSİAD Almanya öncülüğünde Kahramanmaraş’a yapılacak olan Sevgi Çocuk Evleri’ne ilişkin istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında gittiği Ankara’da 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret etti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette, MÜSİAD Almanya Şubesi tarafından Kahramanmaraş’a kazandırılacak Sevgi Çocuk Evleri projesine ilişkin de istişarelerde bulunuldu. Misafirperverliği ve destekleri için Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Milletvekilimiz Tuba Köksal ve İl Başkanımız Fırat Görgel ile AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret ettik. Görüşmelerimizde Sayın Bakanımız öncülüğünde MÜSİAD Almanya Şubesi tarafından şehrimize kazandırılacak Sevgi Çocuk Evleri’nin protokolünün yapıldığı müjdesini aldık. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.