DOLAR 32,5829 % 0.03
EURO 34,9925 % 0.37
GRAM ALTIN 2.421,08 % -0,09
ÇEYREK A. 3.958,46 % -0,09
BITCOIN 64.293,78 -3.382
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’a Şehit Ateşi Düştü

Son Güncelleme :

12 Ağustos 2017 - 12:57

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’a Şehit Ateşi Düştü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BATMAN’ın Kozluk İlçesi’nde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 37 yaşındaki Gürcan Kepekçi’nin Kahramanmaraş’taki baba ocağına ateş düştü.

BATMAN’ın Kozluk İlçesi’nde  askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 37 yaşındaki Gürcan Kepekçi’nin Kahramanmaraş’taki baba ocağına ateş düştü.

Eyüp Sultan Mahallesi’nde oturan şehidin annesi Nigar Kepekçi’ye acı haberi Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mehmet Çelik ile askeri yetkililer verdi. Acı haberle yıkılan Nigar Kepekçi’yi yakınları teskin etmeye çalıştı. Haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları Türk bayrağı asılan eve akın etti. 7 kardeşi bulunan ve babası Milcan’ın da daha önce vefat ettiği belirtilen şehit Gürcan Kepekçi, 5 yıldır TSK’da görev yapıyordu. 3 yaşında Milcan Efe adında bir oğlu bulunan şehidin eşi Yasemin Kepekçi’nin de 7 aylık hamile olduğu belirtildi.

Şehit Gürcan Kepekçi, yarın Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.