DOLAR 32,5242 % -0.08
EURO 34,7990 % -0.21
GRAM ALTIN 2.421,46 % -0,36
ÇEYREK A. 3.959,09 % -0,36
BITCOIN 66.569,30 0.869
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’A 5 YILDIZLI HOTEL

Son Güncelleme :

11 Şubat 2016 - 16:25

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’A 5 YILDIZLI HOTEL
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

5 yıldızlı Clarion Hotel düzenlenen programla Kahramanmaraşlıların hizmetine açıldı.

Kahramanmaraş AKYILDIZ Grubu tarafından yapılan 5 yıldızlı Hotel yatırımı düzenlenen programla hizmete açıldı.

Programda konuşma yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer; “Şehrimiz için bir emek sarf edilirse onun mutluluğunu büyük bir onurla paylaşıyoruz. Kenti güçlü kılan kentin ürettikleridir. Bu yatırımla beraber şehrimiz Turizm sektöründe ev sahipliği yapabileceği bir misafir yerine daha sahip oldu. Bu otelde emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; “Şehrimiz adına çok mutlu bir an. Artık 5 yıldızlı bir otelimizi şehrimize kazandırdık. Turizm alanında belirli bir noktaya gelinmesi için bunun altyapısının oluşturulması gerekiyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Turizm alanından şehrimizin faydalanması için elimizden gelen çapayı sarf edeceğiz. Şehrimize Otel ve Turizm alanında yatırımlar bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Son olarak Kahramanmaraş AKYILDIZ Grubu yönetim kurulu Başkanı Ramazan Tekinşen ise programa katılan konuklara teşekkür ederek; “Yaklaşık 30 ülkede 6 bin 300 otel zinciri olan bir kuruluşla yolumuza devam edeceğiz. Bu otelimizi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek hotel hizmete açıldı.

3 4 5 2

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.