DOLAR 32,5154 % -0.08
EURO 34,9602 % 0.33
GRAM ALTIN 2.434,40 % 0,46
ÇEYREK A. 3.980,25 % 0,46
BITCOIN 63.744,00 -4.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta halk Keyfi Trafik cezalarına isyan ediyor!

Trabzon Caddesi Müftülük Meydan’ında yaya geçidi uygulaması yapan Trafik polisleri keyfi ve bir çoğu haksız cezalar yazarak sürücülerin tepkisini aldı. Trafik Ekiplerinin aynı yerde onlarca ihlal yapan sürücü varken keyfi olarak seçtikleri kişilere ceza yazdığını söyleyen vatandaşlar, yaşanılan durumu videoya alarak şikâyette bulunacaklarını bildirdi.  

Yaya Uygulamasına Karşı Değiliz Ama Keyfi Uygulamalar Bizleri Üzüyor

Yaya geçidinde trafikte seyreden araçların yayalara yol verip vermediğini denetleme yapan trafik ekipleri yayalara yol vermeyen bir çok aracı görmezden gelirken bazı araç sürücülerine ceza kesmesi sürücüler tarafından tepkiye sebep verdi. “ Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, yaya uygulamasına karşı değiliz, bu uygulama bizler içinde güzel bir şey, bizlerde yeri geliyor yaya oluyoruz ama bu uygulamayı kota doldurmak için yapıyorlar sanırım çünkü yüzlerce aynı anda ihlal var neden hiç birini durdurmuyorlar, sadece seçtikleri araçlara ceza yazıyorlar anlam vermek mümkün değil. Bu keyfi uygulamalar vicdana ve devletimize olan güvenimizi sarsıyor, bazı trafik polislerinin bu tavırlarını hak etmiyoruz, bana yazılan ceza haksızdı” açıklamasında bulundu.

//www.youtube.com/shorts/e91dDTahYWw

Trabzon Caddesi Müftülük Meydan’ında yaya geçidi uygulaması yapan Trafik polisleri keyfi ve bir çoğu haksız cezalar yazarak sürücülerin tepkisini aldı. Trafik Ekiplerinin aynı yerde onlarca ihlal yapan sürücü varken keyfi olarak seçtikleri kişilere ceza yazdığını söyleyen vatandaşlar, yaşanılan durumu videoya alarak şikâyette bulunacaklarını bildirdi.   Yaya Uygulamasına Karşı Değiliz Ama Keyfi Uygulamalar Bizleri Üzüyor Yaya […]

16 Mayıs 2022 - 19:46 kez okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.