Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Genel, İlçe Haberleri, Manşet, Mini Manşet 21 Mart 2023 43 Görüntüleme

Kahramanmaraş Tarihi Kapalı Çarşı’da Depremin İzleri Siliniyor

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle Tarihi Kapalı Çarşı’yı tekrar ayağa kaldırmak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirde temizlikten ilaçlamaya, enkaz kaldırmadan altyapıya, su hizmetlerinden ulaşıma tüm alanlarda çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremde hasar alan tarihi yapıların tekrar ayağa kaldırılması noktasında da yoğun gayret gösteriyor. 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde kısmi hasar alan Tarihi Kapalı Çarşı’da da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen çalışmalarla, çarşı içerisinde yıkılarak etrafa dağılan ve yaya trafiğinde aksamalara neden olan taş ve ahşaplar bölgeden taşınarak ulaşım güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Bölgede çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla tarihi çarşı tekrar ayağa kaldırılacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme