DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Tapu Kadastro’da WC Sıkıntısı Devam Ediyor

Son Güncelleme :

18 Eylül 2018 - 15:45

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Tapu Kadastro’da WC Sıkıntısı Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Tapu Kadastro İl Müdürlüğünde keyfi olarak vatandaşlara WC sıkıntısı yaşatılıyor.

Çok değil geçen yılda aynı sorunu yaşatan Kahramanmaraş Tapu kadastro yaptığımız haberin ardından WC’leri halkın hizmetine açtığını belirtmiş ancak Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinin bir arada bulunduğu binasına tapu kadastro işlerini yaptırmaya giden vatandaşlar kurumda çalışan memurların WC ve lavaboları kullanmak yasaktır diyerek vatandaşların madur olmasına neden oluyorlar.

TAPU MÜDÜRÜNDEN KEYFİ DAVRANIŞ

Lavabo girişlerinde herhangi bir yasak yazısı olmamasına rahmen kurumda çalışan memurlar lavabonun kurum müdürü tarafından kullanılmaya yasaklandığını dile getirdiler.

KİMİN MALINI KİMDEN SAKLIYORSUNUZ

Vatandaşlar, bina içinde lavaboların ve WC’nin olduğunu ancak Tapu kadastro’da görev yapan memurlar bina içerisinde bulunan lavaboları, WC’leri kullanamazsınız diyerek insanların madur olmasına sebep oluyorlar diyerek bu durumun bir an önce düzeltilmesini istediler.

Bu arada engelli WC’sinin dahi kilitlenmesi yok artık dedirtti.

Tapu’da çalışan memur’ların işlerini özverili yapmadıklarını bugün git yarın gel mantığında olduklarını ve sadece mesai doldurmaya çalıştıklarını dile getiren vatandaşlar bu konuda’da madur olduklarını söylediler. Diğer yandan, Kahramanmaraş Tapu Kadastro İl Müdürlüğünde çalışan memurların WC’yi kullandıkları öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.