DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ TANITIM GRUBU KURULACAK

Son Güncelleme :

08 Eylül 2018 - 8:40

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ TANITIM GRUBU KURULACAK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Pınarbaşı Çınarkasrı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren, oda, birlik, dernek ve platform gibi sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Erkoç, ortak paydanın Kahramanmaraş ve Türkiye olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplum için önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç: “Bir binanın donatıları yani kolon ve kirişleri olur. Sivil toplum kuruluşları da toplumun sosyal donatılarıdır. Yani sağlıklı ve demokratik bir toplumda sivil toplum kuruluşlarının gücü çok önemlidir. Hamd olsun Kahramanmaraş’ımız da bu konu da daha da güçlenmekte ve artık her alanda büyükşehir olduğumuzun farkına da varılmaya başlandı. Biz de büyükşehir belediyesi olarak bu konuda daire başkanlığımızı kurarak çalışmalara hız verdik. Şehrimizde de sivil toplum konusunda çok önemli mesafeler alındı. Artık Kahramanmaraş’ta sivil toplum kuruluşları çok örgütlü ve çok güçlü.

Burada hepimizin ortak paydası Kahramanmaraş ve Türkiye’miz. Allah’a hamdolsun Kahramanmaraş’ta hep beraberce omuz omuza geleceği inşa etme gayreti içindeyiz. Kurmuş olduğumuz daire başkanlığı ile sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte omuz omuza vererek Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını çözme aşamasında bir hayli yol katettik. Tabii bu yeterli mi, elbette değil. Türkiye’mizi hak ettiği yere getirene kadar hep beraber birlik ve berberlik içinde çalışmamız gerekli. Kaynaklarımızı israf etmeden omuz omuza vererek çalışacağız ve bu sayede şehrimizin huzur ve bereketi daha da artacak.

Ben buradan sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü şehrimizin birçok konusunda yükünü omuzlamaktalar” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri söz alarak fikirlerini ve düşüncelerini ifade ederek Kahramanmaraş için neler yapılabiliri masaya yatırdırlar.

Yapılan istişare toplantısının sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kahramanmaraş için bir tanıtım grubu kurulması kararlaştırıldı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.