DOLAR 32,5255 % 0.09
EURO 34,9478 % -0.19
GRAM ALTIN 2.439,54 % 0,14
ÇEYREK A. 3.988,64 % 0,14
BITCOIN 64.326,32 0.326
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2016 - 14:07

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNİ UĞURLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şehit uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandıDİYARBAKIR’ın Kulp İlçesi’nde, bir grup PKK’lı teröristin ateş açması sonucu şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Salih Hayırsöz, memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı

DİYARBAKIR’ın Kulp İlçesi’nde, bir grup PKK’lı teröristin ateş açması sonucu şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Salih Hayırsöz, memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon sırasında teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olan evli ve bir çocuk babası Uzman Çavuş Salih Hayırsöz için memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Beşçeşme Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kahramanmaraş ValisiVahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, şehidin babası Selman Hayırsöz, annesi Esme Hayırsöz, eşi Fatma Hayırsöz, kardeşleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sırasında şehidin yakınları Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin eşi Fatma Hayırsöz, eşinin tabutuna kapılarak “Aşkım” diyerek feryat etti. Ağıt yakan ve fenalaşan şehidin annesi Esme Hayırsöz ise sağlık ekipleri tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin babası Selman Hayırsöz’ü, koluna giren Vali Vahdettin Özkan teselli etmeye çalıştı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit uzman çavuş Beşçeşme Mahallesi mezarlığına defnedildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.