DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Şehidini Uğurladı

Son Güncelleme :

11 Nisan 2016 - 11:34

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Şehidini Uğurladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Osmaniye’den geçici görevle gittiği Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde, PKK’lılarla girilen çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan özel harekat polisi 25 yaşındaki Serkan Yılmaz, memleketi Kahramanmaraş’ta 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Osmaniye’den geçici görevle Mardin’in Nusaybin İlçesi’ne giden özel harekat polisi Serkan Yılmaz, geçen cumartesi günü PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralandı. AnkaraGATA’ya götürülerek tedavisine başlanan Yılmaz, dün gece doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yılmaz’ın cenazesi, Ankara’dan öğle saatlerinde uçakla memleketi Kahramanmaraş’a getirildi. Havaalanından ailesinin yaşadığı Yusuflar Mahallesi’ne götürülen şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, helallik alındıktan sonra Ulu Camii’ne getirildi. Ulu Cami’de şehit polis için öğle vakti düzenlenen cenaze törenineKahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kültür ve Turizm Bakan YardımcısıHüseyin Yayman, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri İmran Kılınç ile Veysi Kaynak, 5’inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Uzay Şahin, Büyükşehir Belediye BaşkanıFatih Mehmet Erkoç, şehidin babası Hasan, annesi Safiye, kardeşleri, yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehidin ayakta durmakta güçlük çeken babası Hasan Yılmaz’ı, Vali Güvençer ve protokol üyeleri teselli etti. Şehit özel harekatçının annesi Safiye Yılmaz ile kardeşleri ise Türk bayrağı sarılı tabuta kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehit polisin cenazesi, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından kalabalık eşliğinde Şeyhadil Mezarlığı şehitliğine defnedildi.

3 çocuklu ailenin en küçüğü olan şehit Yılmaz’ın geçen hafta memleketiKahramanmaraş’ta nişanlandıktan sonra geçici görevle Mardin’in Nusaybin İlçesi’ne gittiği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.