SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş İstiklalspor’dan İki Yeni Transfer!

Son Güncelleme :

23 Haziran 2025 - 16:53

/ kez okundu.
Kahramanmaraş İstiklalspor’dan İki Yeni Transfer!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kulüp, bugün gerçekleştirdiği iki önemli transferle kaleci Aydın Bağ ve orta saha oyuncusu Suat Kaya’yı kadrosuna kattı.

Aydın Bağ İstiklalspor’da
Deneyimli kaleci Aydın Bağ, geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyerek takımının şampiyonluğunda önemli bir rol oynamıştı. Tecrübesi ve kalesinde gösterdiği güvenilir performansla dikkat çeken Bağ, İstiklalspor’un defansına güç katacak.

Suat Kaya da Renklerimize Bağlandı

Orta saha bölgesinde etkili oyunuyla tanınan Suat Kaya ise Çorum FK’dan transfer edildi. Yetenekli futbolcu, takımının orta sahasında yaratıcılığı ve top hakimiyetiyle öne çıkıyor.

Kulüp yetkilileri, her iki oyuncunun da İstiklalspor’a önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirterek, “Yeni sezonda Aydın Bağ ve Suat Kaya’ya hoş geldin diyoruz. Taraftarımızın desteğiyle başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.