DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş İstanbul Seferi ikiye çıkarıldı

Son Güncelleme :

27 Şubat 2015 - 8:50

/ kez okundu.
Kahramanmaraş İstanbul Seferi ikiye çıkarıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ/ kısa adı THY Türk Hava yolları 29 Mart 2015 tarihinden başlayarak Kahramanmaraş İstanbul Seferlerini günlük ikiye çıkarma kararı aldı.

THY yetkilisi Kahramanmaraş Gazetesine yaptığı açıklamada: “ 29 Mart 2015 gününden başlayarak Kahramanmaraş’tan İstanbul’a günlük iki sefer, İstanbul dan Kahramanmaraş’a da iki sefer konmuş olup, biletlerin satışına başlandı, Kahramanmaraşlılardan doluluk desteği bekliyoruz,” dedi.

İstanbul’dan sabah 06 15 de hareket edecek olan uçak : 07 50 de Kahramanmaraş hava alanında olacak, 08 35 de de Kahramanmaraş’tan havalanacak olan uçağımız 10 20 de İstanbul da Atatürk Hava Limanında olacak ki: Bu uçağımız yurt dışı uçaklarının tamamına bağlantı vermektedir..

Sabah Kahramanmaraş’tan İstanbul’a giden, bir Kahramanmaraşlı, Adıyamanlı, Gaziantepli, Hataylı, Osmaniyeli vatandaşımız:

İstanbul 20 30 uçağı ile 22 10 da Kahramanmaraş hava alanına inerek, kendi memleketlerine otobüs veya otomobilleri ile ulaşa bildikleri gibi.. yine bu komşu illerimizden Kahramanmaraş’tan uçmak isteyen vatandaşlarımız: 22 55 de Kahramanmaraş’tan İstanbul’a hareket ederek, 00 40 da İstanbul Atatürk Hava Limanında olacaklar böylece bu uçakla gelenlerde yine yurt dışı bağlantısı alacaklardır.

Kahramanmaraş’tan Yurt Dışına gitmek isteyen vatandaşlarımız, çantasını Kahramanmaraş’ta gideceği ülkeye göre verdiğinde gittiği ülkede alabilecek, yalınız dönüşte Kahramanmaraş’ta gümrük olmadığı için çantalarını İstanbul da gümrükten almak zorunda kalacaklardır..

GEÇİCİ GÜMRÜK KURULA BİLİR

Türkiye de bunun örnekleri var : Kahramanmaraş Hava Alanına da istenmesi halinde geçici gümrük kurula bilir..

Gümrük müdürlüğünde bir geçici memur alarak ve Polis gerekli cihazları kurması ile geçici gümrük kurula bileceğini , bunun için Kahramanmaraş Valisi Hakan Mustafa Güvençer’in yazılı istekde bulunması halinde Kahramanmaraş hava alanına geçici gümrük kurula bileceğini böylece Yurt dışından gelen vatandaşlarımız çantalarını Kahramanmaraş’ta gümrükten alabileceklerini söyledi.

THY Kahramanmaraş uçuş saatleri 29 Mart 2015 den geçerli olmak üzere

İstanbul – Kahramanmaraş Sabah saat : 06 15

Kahramanmaraş İstanbul sabah saat   :   08 35

İstanbul Kahramanmaraş gece saat    :    20 30

Kahramanmaraş – İstanbul gece saat :    22 55

THY Bilet satış acenatası Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut,” THY teşekkür ederiz, 15 yıldan beri biz böyle bir sefer istiyorduk, Kahramanmaraşlı Gaziantep ve Adana Hava Alanlarına ulaşmak için kara yollarda can veriyor bu kazalar olmasın istiyorduk.. böyle bir sefer koydukları için teşekkür ediyorum..

Dış bağlantısı ve Sabah istanbul’a giderek akşam geri dönüş vermesi çok güzel bir olay Kahramanmaraşlılar olarak bu uçaklara sahip çıkarak doluluk oranını yakalamamız gerekiyor, Uçak bilet satışı açıldı.. Nisan, Mayıs, Haziran ayında gelip gidecek olan Kahramanmaraşlıların erken ucuz biletten alarak THY destek vermelerini bekliyoruz, müşterilerimiz ofisimize gelirlerse bilet satışında yardımcı olacağız,” dedi.

Hafta da 4 gün Ankara ve hafta da üçgün İstanbul Sabiha Gökçen Pegesus seferlerininde devam ettiğini bu sebeple Kahramanmaraşlıların erken bilet alarak ekonomik biletten yararlanmalarını arzu ediyorum,” dedi.

Avrupa ve bir çok dünya ülkesine İstanbul de beklemeksizin bağlantı vermesi dolayısı ile İstanbul – Kahramanmaraş seferinin, komşu illerimiz içinde çok güzel olduğunu altını çizen Mehmet Güzelbulut, Adıyaman, Gaziantep, Osmaniye, Hatay  da bu seferlerden çok rahat yararlana bilir, onlarda uçak saatinin denk gelmediği zaman Kahramanmaraş hava alanını kullana bileceğini söyledi.

THY Kahramanmaraş müjdesi sevinçle karşılandı: Özellikle iş kesimi tarafından THY yollarına teşekkür yağmaya başladı.

Sabah Kahramanmaraş’tan İstanbul’a giderek gece geri dönülecek olması, yada gece  İstanbul’a gidilerek bir gün sonra geri gelinecek olması iş dünyasını da memun etti.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.