DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ GÜÇLÜ BİLEKLERİNİ SEÇTİ

Son Güncelleme :

05 Aralık 2016 - 6:50

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ GÜÇLÜ BİLEKLERİNİ SEÇTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Kahramanmaraş’ta bükülmez bilekleri seçmek için, 25 liseden 200 sporcunun katılımıyla, bu yıl “Güçlü Bilekler, Güçlü Nesiller” sloganıyla “4.Kahramanmaraş Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması”nı düzendi.

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Kahramanmaraş genelinde gençlerin bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak spora teşvik etmek, bir spor dalı olarak fazla bilinmeyen ata sporumuz BİLEK GÜREŞİNİ gençlere tanıtmak, sevdirmek ve yetenekli sporcuları tespit ederek, spor camiasına kazandırmak amacıyla, 2015 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği “Liderimle Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum” projesi kapsamında 4 Aralık 2016 Pazar günü Spor Lisesi Kapalı Spor Salonunda “4.Kahramanmaraş Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” düzenleyerek, ilimizin bükülmez bileklerini seçti.

Kulüp başkanı Ahmet Özkul yaptığı açıklamada; 2015 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Liderimle Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum” projemiz kapsamında ilimizde 25 liseden bileklerine güvenen 200 gencimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu güzel yarışmadaki amacımız, sadece gençleri yarıştırmak değil, onları sporun içine çekerek, gittikçe yaygınlaşan sigara ve ağızotunun bağımlılığından gençlerimizi uzak tutmaktır” dedi.

Özkul, Bu yarışmada kilolarında birinci olan,bileği bükülemeyen gençlerimizi, 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara’da, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun, İstanbul Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Ankara Asfa Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte düzenleyeceği, “4.Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması”na kulüplerini ve aynı zamanda ilimizi temsilen götüreceklerini iletti.

Yarışma sabah saat 9 da 200 sporcunun tartısının yapılması, ardından şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başladı.

Sekiz kategoride yapılan yarışmada, kıyasıya bir mücadele olmasına rağmen, bilekleri kadar yürekleri de sağlam gençler, kaybetmelerine rağmen kazanan rakibini kucaklayarak tebrik edip, dostluk içerisinde masadan ayrıldılar.

Yarışma sonunda kilolarında dereceye giren 1.lere Çeyrek Altın, 2.lere Gram Altın, 3.lere Gram Altın ödülleriyle madalyalar verildi.

Yapılan elemeler sonucunda kilolarında şu sporcular ilk üç dereceye girdiler;

50 Kg 1. Harun Tarakçı 2. Mustafa Kaydı 3.Zekeriya Uğur Parlamış

55 Kg 1. Fatih Gülpak 2. Furkan Özkan 3. Adem Yüce

60 Kg 1. Rıdvan Özdemir 2. İsa Parlak 3. Enver Karaca

65 Kg 1. Muhammet Emin Tıraş 2. Ömer Aktekin 3. Ramazan Akış

70 Kg 1. Mehmet Akif Su 2. Selami Demir 3. Furkan Derviş Demirci

75 Kg 1. Yunus Kavak 2. Buğrahan Kuşoğlu 3. Emre Akkoyun

80 Kg 1. Mevlüt Bulut 2. Ahmet Gökdeniz 3. Bünyamin Nohutcu

(+) 80 Kg 1. Hanifi Alperen Avcı 2. Mehmet Hamza Bayır 3. Ahmet Arık

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.