DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Gazi Kışlası’nda Arama

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2016 - 16:27

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Gazi Kışlası’nda Arama
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

5’inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı da olanKahramanmaraş Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin hakkında, gözaltı kararı çıkarıldı. Cumhuriyet Savcıları, Kurmay Albay Şahin’in Gazi Kışlası’nın içerisindeki konutu ile odasında arama yaptı.

Darbe girişiminde bulunan rütbelilerin yaptıkları mesajlaşma görüşmelerinde adı geçenGaziantep’te konuşlu 5’inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı da olan KahramanmaraşGarnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.Kahramanmaraş’taki Gazi Kışlası’na polisler eşliğinde gelen Cumhuriyet Savcıları, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal’ın da yardımcısı olan KahramanmaraşGarnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin’in odası ile kışla içerisinde yer alan konutunda arama yaptı. Aslen Muş nüfusuna kayıtlı olan Kurmay Albay Şahin’in yıllık izinde olduğu, eşi Sevgi Şahin ve 4 çocuğuyla İstanbul’a gittiği öğrenilirken, odası ile evinde bazı evraklara incelenmek üzere el konuldu.

KIŞLA KAPILARINA İŞ MAKİNELERİ KONULDU

Darbe girişiminin başlamasıyla askeri araçların dışarı çıkmasının önlenmesi amacıyla Gazi Kışlası’nın tüm kapılarına belediyeye ait iş makineleri ve kamyonlar park edildi. Valilik girişine de TOMA ve zırhlı polis araçlarıyla önlem alındığı kentin birçok noktasında toplanan vatandaşlar ise darbe girişimini tekbirlerle protesto etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla araç konvoyu yapıp klakson çalarak şehir turu atan vatandaşlar, zaman zaman valilik önünde bir araya gelerek polise destek verdi.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIK ÜCRETSİZ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi de, vatandaşların ulaşımda sorun yaşamamaları amacıyla şehir içi tüm toplu taşıma araçlarının ücretsiz taşıma kararı aldı. Belediyeden yapılan açıklamada şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve midibüslerin vatandaşları ücretsiz seyahat etmelerini sağlayacağı bildirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.