DOLAR 32,5366 % 0.23
EURO 34,7891 % 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 % 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 % 1,16
BITCOIN 2.064.442 2.768
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Doğa Kolejinden 100. YIL Programı

Son Güncelleme :

21 Şubat 2020 - 8:36

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Doğa Kolejinden 100. YIL Programı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Doğa Koleji, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü programında; öğrencisi, velisi, öğretmeniyle bir gurur tablosu yaşadı.

Hafta boyunca süren program, sahne programıyla final yaptı.

Gündüz, öğrencilere; akşam, protokol, veliler ve diğer davetliler için yapılan program, büyük beğeni topladı.

Salon programına katılan protokol üyeleri, veliler ve diğer davetliler, okul bahçesinde “Minikler Mehteran Takımı” ile karşılandı.

Daha sonra, salon girişinde “Kurtuluş destanını yazan yiğitleri” temsil eden öğrenciler, davetlilere “Hoş geldiniz!” sürprizinde bulundu.

Programa katılan “Gaziler” kurtuluş destanından anekdotlar aktardı, anılarını öğrenci ve davetlilerle paylaştı.

Sahne alan öğrencilerin, başta “Sütçü İmam Olayı, Abdal Halil Ağa Olayı ve Bayrak Olayı” olmak üzere tarihi olayları canlandıran oyunları ve coşkuyla sunulan “oratoryo” salonu dolduran davetlilerden büyük alkış aldı.

“Okul orkestrası ve okul korosunun”  seslendirdiği şarkı ve türküler coşkuyu arttırırken öğrencilerin sahne performansı göz doldurdu.

Okulun “Türk Halk Dansları Topluluğu” nun gösterisi ise ayakta alkışlandı.

Akademik başarılarını; sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle taçlandıran Kahramanmaraş Doğa Koleji’nin bu duygusal sahnelerle dolu 100. yıl programı, Kahramanmaraş Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil GÜRSOY ve Kampüs Müdürü Halil DÜZGÜN’ün programa katılan davetlilere teşekkür; programı icra eden öğrenci ve öğretmenleri kutlayan ifadeleriyle son buldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.