DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN KINAMA

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2016 - 15:06

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN KINAMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN KINAMA
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinde grubu bulunan partiler yaptıkları yazılı açıklama ile darbe girişimini kınadılar.
AK Parti Grubu adına Mehmet Akif Kahveci, MHP adına Kadir Tanış ve CHP adına Ahmet Akkuş’un imzaladığı ve AK Parti Meclis Üyesi Serhat Kolukırık’ın okuduğu ortak bildiride şu ifadelere yer verildi: “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde, Aziz milletimizin kendi bağrından çıkarttığı ve Kahraman Ordumuzun mensubu gibi görünen, fakat vatana ihanet çetesi olan, küçük bir azınlığın alçakça gerçekleştirmeye çalıştığı, paralel darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kalmıştır. Türk milletinin kaynakları ile vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı ve ezanımızı korumak için her türlü imkân sağlanan ordumuzun içine gizlice sızmış olan bu hain çete, ellerindeki silahlarla halkın üzerine ateş etmiş, devletin kurumlarını bombalamış ve bu alçak darbenin karşısında duran sivil vatandaşlarımızı, polislerimizi ve şanlı Türk askerlerimizi şehid etmişlerdir.
Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri olarak, hain Paralel darbe çetesinin, gazi meclisimizi defalarca bombalayarak, Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve Mecliste bulunan tüm siyasi partilerin temsil ettiği millet iradesine direkt kastedmeye kalkışmışlardır.
Yüce Milletimiz, bütün dünyaya örnek olacak şekilde darbenin karşısında durmuş ve kanlı darbe girişimini engellemiştir. Türkiye Cumhuriyetini ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu Aziz Millet her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir. Bu paralel darbe girişimini engelleyen; Milletimize, Vatanına ve Bayrağına gönülden bağlı olan Kahraman Türk Polisine, ihanete ortak olmayarak, Milletin İradesinin yanında duran Asil Türk Askerine minnettarız.
Bu hain paralel darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi, yaralı gazilerimizi ve mücadele eden tüm kahramanlarımızı Milletçe daima yüreğimizde yaşatacağız ve asla unutmayacağız.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev yapan tüm Meclis Üyeleri olarak; Vatansever Kahramanmaraş Halkı adına bu yapılan hain darbe girişimini lanetliyor, Şehitlerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyor; Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.
Aziz Milletimize geçmiş olsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.