DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nden Bir Dünya Başarı

Son Güncelleme :

01 Mart 2017 - 8:07

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nden Bir Dünya Başarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın en köklü liselerinden olan Kahramanmaraş Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor. Yetenekleriyle ön plana çıkan öğrenciler hem kendileri için hem’de okullarına puan kazandırıyor. Okul sporları kapsamında yapılan halter genç erkekler yarışmasında 3 birincilik 2 ikincilik ve 1 3’lük alarak genel sıralamada il birincisi oldu.

KARA LİSE BAŞARIYA DOYMUYOR

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Müdürü Mehtap Süt: 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında yapılan grekoromen güreş müsabakalarında iki birincilik, bir birincilik ve bir üçüncülük kazandıklarını, Kick Boks’ta Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğrencisi Ökkeş Severdim 69 kg’da Kick Boks il birincisi oldu. wushu il seçmelerinde il birincisi, yapılan bölge ve Türkiye şampiyonalarında Büşra Fıstık Akdeniz bölge şampiyonu ve Neris Mert Türkiye 3. oldu. Yine Okul sporları kapsamında yapılan yüzme yarışlarında ise takım olarak il ikincisi olduk.

KARA LİSE’DEN Bİ DÜNYA BAŞARI

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Müdürü Mehtap Süt: Sömestr tatiline okulda dereceye giren öğrencilere, okul sporlarına katılım sağlayarak başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler sunduklarını,  sonrasında okul folklor takımı öğrencilere bir gösteri yapmıştır ve daha sonrasında, karneler dağıtılmıştır dedi.

Öğrencilerimle gurur duyuyorum

Mehtap Süt, Kahramanmaraş Anadolu lisesinde okul sporlarında mücadele eden ve dereceye giren sporcular ile öğle yemeğinde bir araya gelerek,  gelecek dönemlerde başarılarının devam etmesini ve bu anlamda her zaman öğrencilerinin yanında olduklarını ifade etti. Mehtap Süt: Biz birlik ruhumuzu öğrencilerimizle birleştiriyoruz içten ve samimi bağlar kuruyoruz öğrencilerimle ne kadar gurur duysam azdır, tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum ve tebrik ediyorum dedi.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.