DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KADINLARDAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Son Güncelleme :

22 Mart 2019 - 15:56

/ kez okundu.
KADINLARDAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren, Kahramanmaraş Kadın Platformu ve platforma bağlı kadın derneklerinin temsilcileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a plaket takdim ederek kadınlara yönelik sürdürülen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Kahramanmaraş Kadın Platformu adına bir açıklama yapan Platform Başkanı Kibar Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un göreve gelir gelmez kurdurduğu Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ile kadına verilen değeri gözler önüne serdiğini ve çeşitli meslek edindirme kursları ile kadınlara el becerilerini geliştirme ve meslek edinmelerine imkan sağlama gayretinden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise kadınlara hitaben yaptığı konuşmada: “Saygıdeğer hanımefendiler, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hepinizi en kalbi duygularımızla selamlıyoruz.

Bu naif davranışınız, bu kadirşinas davranışınız bizi çok duygulandırdı. Kadın Platformu Başkanımız Kibar Özdemir Hanımefendi başta olmak üzere hepinize en kalbi duygularımızla minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zerafetli ve nezaketli davranışınızdan dolayı Allah razı olsun sizlerden.

Kadın toplumu inşa eden, kadın insanların, milletlerin gelecek rotasını çizen baş öğreticimiz. Ben her zaman şunu söylüyorum. Kadınların kanaatkarlığı, vefakarlığı, fedakarlığı hayatımızı daha da kolaylaştırmakta. Kadınlarımızın kanaatkarlığı vefakarlığı, şehrimizde daha mutlu ve daha huzurlu yaşanmayı sağlamakta. Eğer kadınlarımız annelik duygusu içerisinde bu şekilde davranmasa, hayat daha yaşanılmaz, daha sıkıntılı ve daha sorunlu hale gelecek. Belki merhamet Kadının duruşunun çok önemli olduğu inancındayız. İlk eğiticimiz, ilk öğreticimiz annelerimiz. Bizim geleneksel değerlerimizi de geleceğe taşıyan kadınlarımızdır. Milletlerin geleceğini hazırlayanlar kadınlardır” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından Kadın Platformu Başkanı Kibar Özdemir, Başkan Erkoç’a Kahramanmaraş’a ve kadınlara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Başkan Erkoç ise toplum nezdinde gerçekleştirdikleri etkinlikler ve hizmetlerden dolayı kadınlara birer plaket takdim ederek teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.