DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KADIN BAŞARININ ADIDIR

Son Güncelleme :

08 Mart 2018 - 11:10

/ kez okundu.
KADIN BAŞARININ ADIDIR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal ve kültürel hayatın içerisinde kadının çok önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak, “Kadın, rol üstlendiği her konuda başarılı olan ve geleceğimizi inşa edendir” dedi.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, kadının toplumdaki önemini ve yerini vurgulayarak kadının elde ettiği başarılara dikkat çekti. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak kadınlar günü programları kapsamında açılışını gerçekleştirdikleri sosyal tesislerde bir dizi etkinlik düzenlediklerini hatırlatan Başkan Okay, bu etkinliklerde kadının toplumdaki önemine vurgu yaptı.

Başkan Okay, bayanlara özel bu anlamlı toplantıda yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dünya Kadınlar günü nedeniyle bu hafta boyunca çeşitli organizasyonlar yapıyoruz. Bu güzel kahvaltı organizasyonu da bu etkinliklerden bir tanesidir. Kadının toplumdaki önemine dikkat çekmek amacıyla bu güzel organizasyonu hayata geçirdik. Kadının sosyal hayatın en önemli parçasıdır. Elinin değdiği yer güzelleşir ve daha özel bir hale gelir. Bunun örneklerini de görmekteyiz. Özellikle iş hayatında daha titiz ve istikrarlı bir duruş sergileyen kadınlarımız başarının da anahtarı oluyor. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde bayan esnaflarımızla da karşılaşıyoruz.

Özellikle hükümetimizin teşvikleriyle iş sahibi olan kadınlarımızın çok başarılı olduklarını gördük. Bu durum bizleri son derece memnun etmektedir. Bizlerde bayanlarımızın sosyal ve kültürel konularda daha aktif olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ben bu güzel organizasyona katılımlarından dolayı tüm bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini bir kez daha kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.